1515
CASTELLUM: RUTGER ARNHULT FÖRESLÅS TILL ORDF, LÄMNAR KLÖVERN

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Castellums valberedning föreslår Rutger Arnhult som styrelseordförande i Castellum. Rutger Arnhult har informerat valberedningen om att han kommer att sluta som vd i Klövern samt att han kommer lämna styrelsen i Klövern och Corem Property Group.

Det framgår av ett pressmeddelande från Castellum.

Valberedningens förslag avseende styrelseordförande i Castellum framläggs av en majoritet av valberedningens ledamöter. Valberedningsledamöterna Vincent Fokke, representerande Stichting Pensioenfonds ABP, och Charlotte Strömberg, styrelseordförande i Castellum, har dock förklarat att de inte står bakom detta förslag och har reserverat sig emot förslaget.

Valberedningens fullständiga förslag avseende styrelseval i Castellum kommer vid ett senare tillfälle, inför årsstämman i Castellum. Avsikten är att valberedningen ska lämna ett sådant förslag så snart som möjligt, heter det.

Klövern och Corem bekräftar i separata pressmeddelanden att Rutger Arnhult har meddelat respektive styrelser att han inte kommer att stå förfogande till omval. Beträffande Klövern har Rutger Arnhult även meddelat att han kommer att lämna sin befattning som vd eftersom han "ställer sig positiv till Castellums valberednings förslag att utse honom till ordförande i bolaget på kommande årsstämma."

Rutger Arnhult kommer att lämna sin befattning som vd för Klövern senast den 25 mars 2021. Han har varit vd sedan 1 januari 2012. Klöverns styrelse inleder nu en rekryteringsprocess av ny vd.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?