1515
BIOEXTRAX: TECKNAR UTVÄRDERINGSAVTAL MED BOLAG INOM BIOPLAST

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Bioextrax, ett företag verksamt inom industriell bioteknik, har tecknat ett utvärderingsavtal med ett europeiskt företag som kompounderar och distributerar bioplaster.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet gäller löpande utvärderingar av de olika typer av bioplasten PHA som kan produceras med Bioextrax teknologier och processer, samt mikrofibrer som produceras från fjädrar.

Bolaget kommer löpande att testa olika PHA och mikrofibrer producerade med Bioextrax teknologier och processer i olika applikationer.

"Vår partner i detta projekt är en europas största aktörer inom kompoundering och distribution av biobaserade och biologiskt nedbrytbara polymerer. Vi hoppas att samarbetet kan leda till stora kommersiella möjligheter framöver, inom både existerande och nya användningsområden för våra olika material", säger Bioextrax vd Edvard Hall.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?