1515
Annons
GHP SPECIALTY CARE: CARNEGIE HÖJER RIKTKURSEN TILL 30 KR (NY)

(Tillägg: på flera ställen i texten)

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Carnegie höjer riktkursen för GHP Specialty Care till 30 kronor från 25 kronor. Rekommendationen behåll upprepas.

Det framgår av en analys där Carnegie förväntar sig en försäljningstillväxt om 20 procent, framförallt avhjälpt av ett svagare och pandemipåverkat jämförelsekvartal.

Samtidigt som analytikern tror det blir svårt för GHP att nå sina finansiella mål, om en organisk tillväxt om 15 procent över en treårsperiod utan några nya kontrakt i Mellanöstern, så lyfts estimaten vad gäller tillväxt för att återspegla bolagets nordiska strategi.

Aktien handlas fortsatt till en premie mot andra svenska vårdgivare vilket, enligt Carnegie, är berättigat mot bakgrund av den goda organiska tillväxten bolaget uppvisat.

Carnegie förväntar sig vidare en uppdatering i det andra kvartalet rörande hur förhandlingarna fortgår i Förenade Arabemiraten rörande vårdkontraktet. Huvudscenariot är fortsatt att kontraktet förlängs, trots att det tagit längre än förväntat att få ett nytt avtal på plats.

Aktien handlades på onsdagsförmiddagen till 28:80 kronor.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?