1515
ONCOPEPTIDES: DNB UPPREPAR KÖPREK OCH RIKTKURS TROTS KURSFALL

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) DNB upprepar sin köprekommendation för Oncopeptides och kvarhåller sin riktkurs på 290 kronor per aktie för forskningsbolaget, trots den senaste tiden tvära nedgång.

Det framgår av en analys som publicerades på torsdagseftermiddagen.

Analyshuset skriver att analysen som bolaget genomförde, och som fick kursen att falla drygt 20 procent, bekräftar att melflufen är bättre än det konkurrerande läkemedlet, pomalidomide, för vissa grupper och nådde sin målsättning (primary endpoint).

OS data visade enorm variation mellan subgrupper och därför stoppade FDA och bolaget rekryteringen till de pågående kliniska prövningarna.

DNB tror dock att FDA:s undersökning kommer, att i princip, beskriva den potentiella indikationen för melflufen baserat på OCEAN-data.

Kursreaktionen är enligt DNB en reaktion på studiepausen, enligt DNB som noterar att de vanligtvis indikerar dåliga nyheter, men att det i detta fall står klart att det finns patientgrupper där melflufen signifikant överträffar pomalidomid.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?