Annons
TWITTER: MUSK-AVTALET ÄR FORTFARANDE GILTIGT ENLIGT BOLAGET

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Twitter kommenterar i fredagens delårsrapport det bud på 54:20 dollar per aktie som Teslagrundaren Elon Musk lämnade på bolaget den 25 april.

Den 8 juli lämnade Elon Musks representanter ett meddelande som syftade till att dra tillbaka budet, skriver Twitter.

"Twitter anser att Musks tänkta terminering är ogiltig och felaktig, och fusionsöverenskommelsen är fortfarande giltig", skriver bolaget.

Den 12 juli stämde Twitter Elon Musk och vissa av hans dotterbolag i syfte att få dem att leva upp till sina åtaganden under avtalet. Den 19 juli beviljades Twitters begäran om en skyndsam rättegång och en sådan är nu planerad till oktober.

"Våra aktieägares godkännande av fusionsöverenskommelsen är det enda kvarvarande förbehåll som finns för att genomföra fusionen enligt avtalet. Den exakta tidpunkten för slutförandet av fusionen, om den blir av, kan inte förutses eftersom fusionen är en pågående rättssak", skriver bolaget.

Twitter skriver också att bolaget med anledning av Musk-affären i samband med rapporten inte kommer att hålla någon telefonkonferens eller lämna någon finansiell guidning till marknaden.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera