1515
HEALTHCARE DIREKT: OREXOS VD OM RAPPORTEN OCH PRISSUBVENTIONER

https://www.youtube.com/watch?v=ofIQBadB6yIimage

Här finns en <i>länk</i> till det senaste avsnittet av Healthcare Direkt.

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Healthcare Direkt är programmet där vi pratar om veckans händelser inom life science. I veckans avsnitt gästas vi av Orexos vd Nikolaj Sørensen som ger en kommentar till rapporten för det fjärde kvartalet och utvecklingen kring Zubsolv vid behandling av opioidberoende samt det viktiga arbetet med prissubventioner inom området digitala terapier.

Elekta meddelade under den senaste veckan att de har sålt av sitt innehav i Viewray, vilken egentligen är den enda konkurrenten inom området för MR-styrda strålbehandlingssystem. Vi tittar på utvecklingen för investeringen, hur strålterapisystembolaget själva ser på marknaden och dess potential samt strålbehandlingsmarknaden i stort.

I nyhetsdelen av programmet tar vi upp strålterapiunderleverantören C-rads rapport som gav skjuts uppåt till aktien. Vi gör även ett nedslag på Getinges rapport och forskningsbolaget Bioinvents interimsresultat för läkemedelskandidaten BI-1206.



Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?