1515
TECH: MUSK BJÖD PUTIN TILL CLUBHOUSE, "INTRESSANT" ENLIGT KREML

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Den omsusade ljudchattappen Clubhouse fortsätter att få draghjälp av Teslas grundare Elon Musk. Entreprenören var tidigt ute med att delta i appens chattrum, och hans senaste drag är att bjuda in Rysslands president Vladmir Putin till ett samtal på appen.

Det rapporterar CNBC.

Clubhouse är en app som låter användare ha samtal i virtuella samtalsrum, där utomstående användare kan lyssna till samtalen och ställa frågor. Tjänsten har varit flitigt omtalad på senare tid och har nyligen värderats till cirka 1 miljard dollar.

I lördags bjöd Elon Musk, via Twitter, in Vladimir Putin till att ha en konversation på Clubhouse och Teslagrundaren tillade i sitt tweet på ryska att "det skulle vara en stor ära att tala med er".

Putin har hittills inte svarat på inbjudan, men en talesperson för Kreml sade på måndagen till journalister att förslaget var "intressant".Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?