1515
EVOLUTION: STARKT 1 KV VÄNTAS MEN KATALYSATORER INPRISADE - DNB

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Evolution väntas uppvisa ett imponerande första kvartal, men merparten av katalysatorerna i närtid är redan inprisade i aktiekursen och det är tid för en andhämtning.

Det skriver DNM Markets i en analys där rekommendationen sänks till behåll från tidigare köp med höjd riktkurs till 1.500 kronor (1.200). Förändringarna har rapporterats tidigare på fredagen av Nyhetsbyrån Direkt.

DNB attraheras av Evolutions långsiktiga tillväxtutsikter och räknar med global expansion, nya studios och innovativa spel – vilket motiverar ett premium och den höjda riktkursen.

"Men med tanke på 70 procent ökning av aktiekursen hittills i år, tror vi att det reflekterar de flesta kortsiktiga katalysatorerna", skriver banken.

Evolution-aktien backar med 1,4 procent till nivåer strax över 1.400 kronor under den inledande handeln på fredagen.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?