1515
Annons
K2A: FÅTT MARKANVISNING FÖR 150 STUDENTBOSTÄDER I VISBY

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) K2A Knaust & Andersson Fastigheter har under fjärde kvartalet erhållit en markanvisning för att utveckla 150 studentbostäder i Visby.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Den gällande detaljplanen för den markanvisade fastigheten medger i dag inte bostäder.

"Det råder brist på studentbostäder i Visby och K2A kommer bidra till bostadssituationen genom att under 2022 uppföra 72 stycken tillfälliga studentbostäder på den markanvisade fastigheten. De tillfälliga studentbostäderna bedöms vara färdigställda för inflytt till höstterminsstarten 2022. När en ny detaljplan vunnit laga kraft, som möjliggör uppförandet av permanenta studentbostäder på fastigheten, kommer de 72 tillfälliga studentbostäderna att monteras ned och ersättas av 150 permanenta bostäder som skall uppföras på samma fastighet", skriver bolaget.

Markanvisningen är K2A:s andra projekt i Visby och båda syftar till att tillskapa nya studentbostäder. Totalt kommer K2A efter färdigställande av de två projekten äga och förvalta 350 studentbostäder i Visby med en uthyrbar yta om cirka 7.500 kvadratmeter.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?