1515
KAROLINSKA DEVELOPMENT: LEDAMOT MAGNUS PERSSON LÄMNAR BOLAGET

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Magnus Persson, styrelseledamot i investmentbolaget Karolinska Development, har beslutat sig för att omedelbart lämna sitt uppdrag som styrelseledamot i bolaget, ett uppdrag som han har haft sedan 2017.

Det framgår av ett pressmeddelande där det uppges att Magnus Persson lämnar "för att fokusera på sin roll som grundare och partner i Eir Ventures, en nystartad fond för investeringar i life science-sektorn".

I förra veckan meddelade Karolinska Development att styrelseordförande Hans Wigzell hade informerat styrelsen om att han av personliga skäl lämnar sitt uppdrag. Han har varit styrelseledamot i Karolinska Development sedan 2006 och innehaft rollen som ordförande under perioderna 2006-2013 samt 2018-2020.

Enligt bolagets hemsida finns det tre andra ledamöter i Karolinska Developments styrelse, nämligen vice ordförande Tse Ping samt Björn Cochlovius och Theresa Tse.

"Styrelsen kommer omedelbart att initiera en process för att utse en ny ordförande", skrev Karolinska Development i förra veckan.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?