1515
Annons
GHP: KLINIKER BÖRJAR ÅTERGÅ TILL MER NORMALT LÄGE ENL VD

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) I samband med en ökande vaccinationsgrad ser vårdbolaget GHP att klinikerna börjar återgå till ett mer normalt läge.

Det skriver vd Daniel Öhman i rapporten för det andra kvartalet.

"Det är viktigt eftersom vi vet att behovet av sjukvård kommer vara stort när vårdskulden från pandemin ska hanteras. En återgång till ett mer normalt läge är också viktigt för att våra kliniker ska kunna fungera optimalt", framhåller GHP-chefen.

Under det andra kvartalet påverkades GHP fortfarande av att patienter avbokat sina tider och att bolaget har haft högre sjukfrånvaro på personalsidan.

"Det är tillfälliga utmaningar som vi räknar med att slippa efter sommaren", understryker dock vd.

Det andra kvartalet beskrivs av Daniel Öhman som händelserikt då bolaget har "ovanligt många spännande satsningar på gång" i samtliga tre segment.

I Norden är flera uppstartsprojekt på gång och merparten av klinikerna gör ett starkt kvartal, enligt Daniel Öhman.

För segmentet International har GHP under kvartalet tagit hand om ett stort antal covid-patienter i UAE. Sist nämner vd att segmentet Vårdsamverkan genomfört diverse affärsutvecklingsprojekt såsom Avonova och Qurant.

"Där vi nu tagit fram en komplett produkt med eget vårdgivarnätverk över hela landet. Vi har även påbörjat arbetet med att kunna lansera en patientplattform där våra patienter skall kunna ha full kontroll på sin vård och som följer dem genom hela sin vårdresa", uppger GHP-chefen.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?