OSCAR PROPERTIES: ÄNDRADE VILLKOR OBLIGATIONSLÅN GODKÄNNS

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Det förslag Oscar Properties lade fram den 13 oktober kommer att accepteras av fordringshavarmötet, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Det innebär att obligationslånets slutliga förfallodatum förlängs med två år, från den 3 september 2021 till den 3 september 2023. Dessutom sänks kupongräntan från och med den 3 december till Stibor 3 månader plus 5,5 procent.

Bolagets dotterbolag under namnändring till Valerum kommer att få ta upp kortare marknadslån för att finansiera förvärvet av Valerum Fastighets AB.

Dessutom ändras återlösenpriset för obligationerna till 102 procent av det nominella beloppet till och med den 3 september 2021, med efterföljande årsvis höjning om 2 procent till maximalt 106 procent det sista förlängningsåret.

Ändringarna av villkoren för obligationslånet är villkorade av att Valerumförvärvet genomförs innan den 31 december 2020, skriver Oscar Properties.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?