ACTIC: BEHÖVER INTE ANSÖKA OM WAIVER SOM TIDIGARE BEDÖMT

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Friskvårdskedjan Actic behöver inte ansöka om undantag, så kallad waiver, vad gäller uppfyllandet av vissa nyckeltal kopplad till bolaget upplåning.

Det framgår av ett pressmeddelande på torsdagen efter att bolaget den 19 mars gjort bedömning att bolaget behövd ansöka om en waiver.

"Tack vare en stark inledning på 2020 i kombination med snabba åtgärder för att parera negativa effekter av Covid-19 har medfört ett bättre ebitda samt kassaflöde än tidigare estimerat. Bolaget kommer därför inte att behöva erhålla en waiver från bolagets bank för att klara villkoren i låneavtalet", skriver Actic.

Bolaget skriver vidare att det infört flera personalförändringar, inklusive korttidspermitteringar.

"Bolaget har även omförhandlat och sagt upp avtal samt ökat kontrollen på likviditet, rörelsekapital och kostnader samt pausat planerade investeringar. Bolaget för även en kontinuerlig och nära dialog med hyresvärdarna på hur den uppkomna situationen skall hanteras".Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?