1515
MOMENT GROUP: ARBETAR MED FINANSIERING, RISK FÖR KONKURS

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Upplevelsebolaget Moment Group riskerar företagsrekonstruktion eller konkurs ifall en lösning på bolagets arbete med att säkra likviditet och finansiering inte kommer på plats före den 20 november.

Den varningen framför Moment Group i ett pressmeddelande.

"Moment Groups ledning bedömer att den tidigare aviserade risken för att likviditetsbrist uppstår i mitten av fjärde kvartalet 2020 kvarstår. Ett intensivt arbete för att säkerställa tillgången till rörelsekapital för att undvika den prognostiserade likviditetsbristen pågår i flera olika spår", skriver bolaget.

Arbetet innefattar både att säkra likviditeten på kort sikt och att lösa bolagets långsiktiga finansiering.

"Intensiva förhandlingar med obligationsinnehavare, investerare och aktieägare pågår fortsatt men i skrivandets stund har ännu inte någon överenskommelse nåtts. Därtill söker bolaget de ekonomiska stöd som finns att söka, för förhandlingar med hyresvärdar och utreder andra möjliga lösningar för att åstadkomma ytterligare kostnadsbesparingar", uppger Moment Group.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?