Annons
BIMOBJECT: OMSÄTTNING +7% 2 KV, MINSKAD EBIT-FÖRLUST

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Bimobject hade en nettoomsättning på 32,3 miljoner kronor under det andra kvartalet (30,3).

Nettoomsättning från återkommande intäkter uppgick till 26,5 miljoner kronor (23,0), vilket utgör 82 procent av total nettoomsättning

ARR i konstanta valutor uppgick till 114 miljoner kronor (107) vid kvartalets slut.

Rörelseresultat blev -18,6 miljoner kronor (-28,2).

Kassaflöde från den löpande verksamheten -17,3 miljoner kronor (-27,3).

Det ackumulerade antalet nedladdningar uppgick till 127 miljoner (89) och det ackumulerade antalet registrerade användare uppgick till 3,2 miljoner (2,6).

"Q2 2022 var ännu ett turbulent kvartal i världen omkring oss. På Bimobject var dock kvartalet stabilt, med positiva underliggande trender. Vår ARR fortsatte att växa, drivet av nya kunder och en fortsatt solid utveckling i vår förnyelseaffär … Vi fortsatte att fokusera på att tillhandahålla mer kundvärde, med flera nya produktreleaser under kvartalet avsedda för att skapa mer värde för våra Premium-kunder", kommenterar vd Carl Silbesky i rapporten.

Tjänsteintäkterna var lägre än tidigare kvartal, på grund av lägre orderingång och den aviserade omorganisationen av Services-enheten.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera