ATVEXA: ERBJUDER BEFINTLIGA AKTIER CA 50 MLN KR VID LISTBYTE

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Atvexa avser att genomföra en ägarspridning genom en försäljning av befintliga B-aktier i samband med att bolaget genomför ett listbyte från Nasdaq First North Growth Market till Nasdaq Stockholm, något som bolaget tidigare flaggat för.

Första dag för handel i Atvexas B-aktier på Nasdaq Stockholm är planerad till tisdagen den 8 december 2020. Sista handelsdag för Atvexas B-aktier på Nasdaq First North Growth Market beräknas vara måndagen den 7 december 2020.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Erbjudandet kommer att bestå av ett erbjudande till allmänheten i Sverige och förväntas uppgå till cirka 50 miljoner kronor. Därutöver kan erbjudandet komma att utökas genom ett erbjudande till institutionella investerare i Sverige. Erbjudandepriset kommer att fastställas till volymvägd genomsnittlig betalkurs för bolagets B-aktie på First North under anmälningsperioden med avdrag för en marknadsmässig rabatt.

Det är Alteria Holding (som ägs av Atnotera som i sin tur ägs av Peter Weiderman), Svenska Rehabiliterings Sjukhus Aktiebolag (som ägs av Lars Brune) samt Sara Karlin som säljer aktierna.

DNB Markets agerar Sole Global Coordinator och Advokatfirman Hammarskiöld & Co agerar legal rådgivare i samband med noteringen på Nasdaq Stockholm och erbjudandet. Avanza Bank agerar Retail Manager i samband med erbjudandet.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?