1515
GREEN LANDSCAPING: KÖPER BOLAG, MED CA 80 MLN KR I OMSÄTTNING

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Green Landscaping förvärvar Bengtssons Trädgårdsanläggningar, ett företag verksamt inom finplanering och trädgårdsanläggningar.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Bengtssons Trädgårdsanläggningar bedriver en verksamhet med fokus på finplanering i Malmöregionen, med främst kommuner och bostadsbolag som kunder.

Bengtssons Trädgårdsanläggningar har en omsättning på cirka 80 miljoner kronor med god lönsamhet, skriver Green Landscaping.

Förvärvet finansieras inom befintliga kreditfaciliteter och emission av egna aktier. Styrelsen har därför, med stöd av bemyndigande från årsstämman, beslutat om emission av 328.981 aktier riktad till säljarna av Bengtssons Trädgårdsanläggningar. Teckningskursen uppgår till 30:40 kronor per aktie och är baserat på ett vägt genomsnittspris. Förvärvet bedöms inte ha någon väsentlig effekt på Greens resultat för 2020.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?