1515
Annons
EUROBATTERY MINERALS: STARTAR NYA BORRNINGAR I CORCEL-PROJEKTET

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) NGM-handlade gruv- och prospekteringsbolaget Eurobattery Minerals startar nya borrningar vid sitt spanska projekt Corcel.

Den nya borrningskampanjen omfattar den mineraliserade zonen vid Castriz, skriver Eurobattery Minerals i ett pressmeddelande

Målet med borrningarna är att få en uppskattning av mineralresurserna i enlighet med Australasian Code for Reporting of Exploration Results, Mineral Resources and Ore Reserves (JORC-koden). Borrningarna liksom JORC-coden kommer att färdigställas i december 2021.

"Vi vet redan att Corcel-projektet har en betydande malmpotential. Årets borrning och efterföljande JORC ger oss en mer exakt beräkning av malmpotentialen. Med detta på plats kommer vi att kunna ta nästa steg i förberedelserna för att utvinna europeiska batterimineraler igenom en dagbrottssgruva, vilket är vårt mål i Corcel", säger Roberto García Martínez, vd för Eurobattery Minerals.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?