1515
Annons
COREM PROPERTY: AVSER SKAPA GEMENSAMT BOLAG MED ALM EQUITY

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Corem och Alm Equity har ingått en avsiktsförklaring om att utreda förutsättningar att skapa ett gemensamt bolag med syfte att utveckla klimatsmarta hyresbostäder för egen förvaltning.

Det framgår av ett pressmeddelande.

"Vi ser att det finns stor potential i våra byggrätter vad gäller utveckling av hyresbostäder. Att skapa ett bolag dedikerat till den utvecklingen synliggör de värden som finns och genom samarbetet med Alm Equity ökas potentialen ytterligare. För Corems del lyfter vi samtidigt fokus på kommersiella fastigheter och tar fortsatta steg avseende investment grade", skriver Corems vd Eva Landén.

Det gemensamma bolaget planeras omfatta dels befintliga förvaltningsfastigheter, dels byggrätter för framtida utveckling av uppskattningsvis cirka 24.000 bostäder i Stockholmsområdet och Mälardalen.

Bolaget har som målsättning att skapa fortsatt tillväxt och kan utökas till att bestå av fler fastighetsägare, heter det.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera