1515
BIOINVENT: RESULTATET EFTER SKATT BLEV 28,5 MLN KR 4 KV

STOCKHOLM (Direkt) Bioteknikbolaget Bioinvent redovisar ett resultat efter skatt på 28,5 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2020 (-40,9).

Nettoomsättningen uppgick till 98,7 miljoner kronor (25,4).

"Intäkter under perioden utgjordes huvudsakligen av initial betalning om 5 miljoner dollar i samband med licensiering av BI-1206 till CASI Pharmaceuticals för den kinesiska regionen, milstolpsbetalning om 3 miljoner dollar avseende val av antikroppar inom ramen för samarbetet med Pfizer, milstolpsbetalning om 2 miljoner euro inom ramen för samarbetet med Daiichi Sankyo i samband med att en klinisk fas I-studie inleddes, samt intäkter från produktion av antikroppar för kliniska studier", skriver bolaget vars samlade kostnader låg på ungefär samma nivå som motsvarande period året innnan.

Bioinvent meddelade tidigare på tisdagsmorgonen att bolaget har tagit in cirka 962 miljoner kronor i en riktad emission och att bokslutet för 2020 skulle tidigareläggas till tisdagen.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?