1515
STORYTEL: VÄRDERINGEN SER MER ATTRAKTIV UT IGEN, KÖP - CARNEGIE

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Ljudboksföretaget Storytel är en av de mest intressanta långsiktiga tillväxtcasen, drivet av ökad ljudbokspenetration och fortsatt geografisk expansion.

Det skriver Carnegie i den analys där banken höjer sin rekommendation från behåll till köp med något uppjusterad riktkurs på 245 kronor (240), vilket Nyhetsbyrån Direkt rapporterade om tidigare på tisdagen.

"Aktien är ned cirka 30 procent sedan toppen förra sommaren och vi anser att värderingen ser mer attraktiv ut igen", uppger Carnegie angående rekommendationshöjningen.

Banken uppger sig vara optimistisk kring den senaste tidens lanseringar i Thailand och Israel, och ser positiva tecken kring antalet nya användare i exempelvis Brasilien i första kvartalet.

"Företaget saknar inte konkurrens, men har en stark marknadsposition och vi tror att lyssna-hur-mycket-du-vill-modellen är här för att stanna", resonerar Carnegie vidare.

Likt en rad tillväxtbolag har Storytels aktie sjunkit rejält på tisdagsbörsen. Efter 15-tiden var Storytel ned 5 procent till 201 kronor, rekommendationshöjningen till trots.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?