1515
Annons
PM NYHETER I KORTHET TORSDAG 14 APRIL

S-NATOTIDSPLAN. Socialdemokraterna har redan tagit fram en tidsplan för ett möjligt svenskt medlemskap i Nato. Beslutet ska fattas på ett extrainkallat möte den 24 maj, och siktet är inställt på Nato-toppmötet en månad senare. (DN)


RYSKT VRAK. Rysslands främsta krigsfartyg i Svarta havet är allvarligt skadat enligt både västerländska och ryska källor. Enligt ryska försvarsdepartementet exploderade ammunition på krigsfartyget "Moskva", men Ukraina hävdar att de skadat fartyget genom beskjutning. (DN)


DYRARE. Det har blivit lättare för företag att höja sina priser, och ekonomer varnar nu för konsekvenserna om folk börjar acceptera prisökningarna. (SvD)


LASTBILSKRIS. Hos Scanias systerbolag inom Traton, MAN, har produktionen stått stilla i snart fem veckor till följd av brist på kablage. (DI)


ÖRESUND. Mats Qvibergs investmentbolags substansvärde har underpresterat börsen i tre år. Vd Nicklas Paulson räknar med en stökig marknad under resten av året. (DI)


FYNDLÄGE. Goldman Sachs aktiechef Luke Barrs menar att pressen på tillväxtaktier har gått för långt och gett ett gyllene läge att plocka upp framtida vinnare. (DI)Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?