1515
Annons
HEALTHCARE DIREKT: THOMAS ELDERED OM INVESTERINGEN I XSPRAY

https://www.youtube.com/watch?v=eKlMcQEf5N8image

Här finns en <i>länk</i> till det senaste avsnittet av Trading Direkt Healthcare.

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Trading Direkt Healthcare gästas av Thomas Eldered, chef för Flerie Invest. I ett flaggningsmeddelande för två veckor kom besked om ett ökat innehav i Xspray Pharma till motsvarande drygt 10 procent av kapitalet och rösterna i bolaget. I programmet passar vi på att ta reda på vad det är som gör Xspray till en intressant investering.

Det amerikanska läkemedelsbolaget Abbvie meddelade att de avbryter sitt samarbete med Bioarctic med fokus på Parkinsons sjukdom. Forskningsbolagets vd Gunilla Osswald berättar om hur bolaget nu avser fortsätta med utvecklingen inom området.

Nyhetssvepet tar upp vinstvarningen från Synthetic MR, några av den senaste tidens kapitalanskaffningar från Initiator Pharma, Alzinova och Moberg Pharma samt belyser kursraset i Moberg Pharma-avknoppningen Oncozenge.

I segmentet Magnus svarar och förklarar går vi in på hur det går till när forskningsresultat ska läggas fram.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?