1515
Annons
EUROBATTERY MINERALS: REDO FÖR NÄSTA STEG I HAUTALAMPI

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Eurobattery Minerals, ett gruv- och prospekteringsföretag som fokuserar på batterimineraler, redovisar ett nettoresultat på -5,3 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2020 (-2,9).

Bolaget hade ingen omsättning under vare sig kvartalet eller helåret 2020.

Kassaflödet från den löpande verksamheten uppgick till -5,8 miljoner kronor (-3,5).

"Det fjärde kvartalet avslutar ett mycket aktivt år för Eurobattery Minerals. Jag är stolt över bolagets framsteg under 2020 mot vår vision att utgöra grunden i värdekedjan för batteriproduktion och elfordon genom att producera etiska och fullt spårbara batterimineraler från Europa. Jag vill särskilt lyfta fram vår utveckling i Finland under kvartalet där vi fick de slutliga resultaten från borrningsprogrammet vid Hautalampiprojektet som bekräftar en omfattande utvidgning av resurspotentialen", skriver vd Roberto García Martínez i rapporten, och fortsätter:

"Utöver detta har samma projekt fått ett utvecklingsbidrag och vi har även lämnat in miljökonsekvensbeskrivningen – sammanfattningsvis, vi är redo för nästa steg i Hautalampi".Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?