HEALTHCARE DIREKT: ISR:S VD OM ETT INHALATIONSVACCIN MOT COVID-19

https://www.youtube.com/watch?v=IqSfR8x2eDcimage

Här finns en <i>länk</i> till det senaste avsnittet av programmet.

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Healthcare Direkt är programmet där vi pratar om veckans händelser inom life science. I veckans avsnitt gästas vi av Ola Winqvist, vd på ISR för att höra om bolagets utveckling av ett inhalationsvaccin mot covid-19. Vi tar upp tidsplanen för utvecklingen av vaccinet och pratar om hur bolaget ser på marknadspotentialen och konkurrensen.

I nyhetsdelen sätter vi fokus på Astra Zeneca och det besked som läkemedelsbolaget fick från den europeiska läkemedelsmyndigheten EMA kring bolagets covid-19-vaccin Vaxzevria.

Två analyser från ABG Sundal Collier har också fått kurserna att röra sig under veckan i dels Cellink samt Oncopeptides. Cellink har fått en köprekommendation med riktkursen 625 kronor när ABG inledde sin bevakning av bolaget. Forskningsbolaget Oncopeptides har däremot fått se rådet sänkt till behåll från tidigare köp av ABG. Riktkursen sattes ned till 154 kronor från tidigare 205 kronor.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?