Annons
CELLAVISION: NÄSTAN INTE PENETRERAT MARKNAD FÖR SMÅ LABB - VD

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Cellavision, som är verksamt inom system för automatisk bildanalys av blod och andra kroppsvätskor, har under senare tid börjat bearbeta marknaden för mindre laboratorium.

"Vi har nästan inte penetrerat något av marknaden, men vi följer en bra kurva", sade Cellavisions vd Simon Østergaard under Paretos Healthcare-dagar på torsdagen.

I sitt presentationsmaterial beskriver bolaget penetrationsgraden på denna delmarknad till cirka en procent. Marknaden utgörs av cirka 0,1 miljoner laboratorium varav Cellavision riktar sig mot omkring halva denna marknad.

Enligt Simon Østergaard är konkurrensen mindre än i försäljningen mot större laboratorium. Utmaningarna här ligger dock i att sälja in konceptet och få dem att förstå behovet, vilket större laboratorium redan har gjort. Räckvidd att nå ut till de mindre laboratoriumen beskriver han också som en utmaning i detta segment av marknaden.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera