1515
Annons
MOMENTUM: ALLIGO-LEDNING TAR ÖVER EFTER SÄRNOTERING

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Som ett led i förberedelserna för en särnotering av affärsområdet Komponenter & Tjänster på Nasdaq Stockholm har styrelsen i Momentum Group beslutat att utse tidigare affärsområdeschef för Alligo, Clein Ullenvik till vd för Momentum Group.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Tidigare finanschef för affärsområdet Alligo, Irene Wisenborn Bellander, blir ny finanschef för Momentum Group. Vidare har styrelsen beslutat att föreslå att extra bolagsstämma beslutar om byte av företagsnamn till Alligo.

Tidigare ledning för Momentum Group tillträder som ledning i dotterbolaget Momentum Group Komponenter & Tjänster, varvid Ulf Lilius har utsetts till vd och Niklas Enmark har utsetts till finanschef.

Förändringarna gäller från och med 1 november 2021.

Ambitionen är att genomföra särnoteringen av Komponenter & Tjänster under första halvåret 2022 under namnet Momentum Group, vilket har kommunicerats tidigare.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?