1515
HEALTHCARE DIREKT: DNB-ANALYTIKERNS KÖPTIPS OCH IMMUNICUMS VD

https://www.youtube.com/watch?v=BD9zO3fS0coimage

Här finns en <i>länk</i> till det senaste avsnittet av Healthcare Direkt.

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Healthcare Direkt är programmet där vi pratar om veckans händelser inom life science. I veckans avsnitt av programmet gästas vi av DNB-analytikern Patrik Ling som ger oss tre köptips. Dels forskningsbolaget Oncopeptides som nu står nära marknaden. Han ger också köpråd till läkemedelsbolaget Camurus samt det norska forskningsbolaget Ultimovacs som arbetar med utveckling av ett cancervaccin.

Vi inleder programmet med en intervju med forskningsbolaget Immunicums nye vd Sven Rohmann och uppdateringen av bolagets utvecklingsstrategi.

I nyhetssvepet av programmet tar vi upp Xspray Pharmas kapitalanskaffning. Bolaget tar i en riktad emission in lite drygt en kvarts miljard kronor. Emissionen backas upp av en stark skara institutioner, bestående av flera AP-fonder, SHB Fonder Swedbank Robur Fonder samt TIN Fonder.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?