1515
Annons
BÖRSVECKAN: KÖP BULTEN, CATELLA OCH CANDLES

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Börsveckan ger köpråd till Bulten, Catella och Candles Scandinavia, men avvaktar med Opter, Calmark och Bubbleroom.

Det framgår av det senaste utgåvan av Börsveckan.

Fästelementbolaget Bulten har inte rosat marknaden på senare tid och handlas till en värdering som indikerar att bolaget möter tuffa tider.

"Vi gillar kombinationen låg värdering på låga förväntningar och ser ett bra köpläge", skriver Börsveckan.

Catella har renodlat verksamheten och stärkt balansräkningen. Börsveckan ser ett starkt år för bolaget och tycker att värderingen lämnar god uppsida, vilket tillsammans leder till ett köpråd.

Mjukvarubolaget Opter erbjuder transportplaneringsystem med en hög andel återkommande intäkter. Börsveckan anser att aktien handlas till en rimlig värdering och vill syna utvecklingen några kvartal till innan en köprekommendation kan bli aktuell.

Calmark vill förenkla och förbättra vården för nyfödda.

"Det är en behjärtansvärd ambition men det kommer att ta tid innan eventuella vinster kommer", skriver Börsveckan och ställer sig avvaktande.

Doftljusbolaget Candles Scandinavia växer starkt och möter ljusa marknadsutsikter. Ökade investeringar tynger marginalen just nu men bör ge bra resultat över tid, skriver Börsveckan och utfärdar ett köpråd.

E-handlaren Bubbleroom fokuserar på festmode. Jämfört med andra e-modehandlare släpar Bubbleroom efter på tillväxten men har hög bruttomarginal. Frågan är hur mycket av den svagare tillväxten är hänförlig pandemin och hur mycket är underliggande. Börsveckan avvaktar för stunden.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?