1515
HEALTHCARE DIREKT: SEB:S TOPPVAL INOM NORDISKA SEKTORN

https://www.youtube.com/watch?v=UG-lLI-LqHgimage

Här finns en <i>länk</i> till det senaste avsnittet av programmet.

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Healthcare Direkt är programmet där vi pratar om veckans händelser inom life science. I veckans avsnitt undersöker vi hur välbalanserad en portfölj bestående av SEB:s toppval inom sektorn skulle bli. Bland SEB:s toppval finns sju nordiska bolag, Demant, Getinge, GN Store Nord, Hansa Biopharma, Humana, Nanoform och Novo Nordisk. Vi tittar lite extra på SEB:s köprekommendation för Hansa Biopharma och vad som banken tror ligger i korten under 2021.

I nyhetsdelen av programmet tar vi upp Isofol Medical och rekommendationen från den oberoende data- och säkerhetskommittén som fick aktien på fall. Även Enzymatica har haft en tuff vecka efter en bedömning om att 2021 blir sämre än 2020 både sett till omsättning och resultat.

I början av veckan meddelade Medivir att bolaget vd Yilmaz Mahshid lämnar sin post av personliga skäl. Aktien svarade med en nedgång på 6 procent under tisdagen.

Oncopeptides blodcancerbehandling Pepaxto, inom en form av multipelt myelom, har inkluderats i riktlinjerna hos National Comprenhensive Cancer Network som är en sammanslutning av 30 cancerkliniker i USA. Aktien steg 4 procent under måndagen.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?