1515
BETTER COLLECTIVE: KÖPLÄGE I HETT TILLVÄXTBOLAG - SEB EQUITIES

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Större förvärv runt knuten och fortsatt expansion i USA gör Better Collective till ett hett tillväxtcase i spelsektorn där ett köpläge nu uppstått.

Det skriver SEB Equities i en analys och som Nyhetsbyrån Direkt rapporterat tidigare höjer banken sin rekommendation till köp från behåll och skruvar upp riktkursen till 170 kronor (140).

Utsikterna för det tredje kvartalet som lämnades i samband med kvartalsrapporten indikerade fortsatta utmaningar från inställda sportevenemang under det andra kvartalet. SEB Equities menar dock att värderingen inte är utmanande "givet de starka tillväxtutsikterna och potentiella kassaflöden".

Tillväxten kan enligt SEB öka rejält under nästa år med en organisk försäljningstillväxt på 30 procent och med 65 procent med förvärv inkluderat, "med stöd av fortsatt expansion i USA, där bolaget nu har licens i åtta stater", samt med bidrag från förvärv.

När Stockholmsbörsen öppnade på onsdagen steg Better Collectives aktie omkring 4,5 procent till 149 kronor.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?