Annons
VO2 CAP: KÖPER BOLAG FÖR TOTAL KÖPESKILLING UPP TILL 71 MLN KR

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) VO2 Cap Holding förvärvar Livewrapped som utvecklat en "spjutspetsteknologi inom adtech"-området. Total köpeskilling kan komma att uppgå till cirka 70,6 miljoner kronor och består av dels en fast del som uppgår till 25 miljoner kronor plus fastställd nettokassa på tillträdesdagen. En tilläggsköpeskilling kan komma att uppgå till högst cirka 40 miljoner kronor.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Av den fasta köpeskillingen ska cirka 10,6 miljoner kronor erläggas med kontanta medel och 20 miljoner i form av nyemitterade aktier i VO2. Emissionen ger en utspädning för befintliga aktieägare om cirka 4,06 procent.

Nyemissionen, om 2 miljoner aktier, riktas till säljarna av Livewrapped med avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt, till en teckningskurs om 10 krnor per aktie.

Livewrapped redovisade i årsbokslut 2021 en nettoomsättning om 9 miljoner kronor med ett ebitda-resultat om 4,8 miljoner.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera