1515
PHYSITRACK: ERBJUDANDE ÖVERTECKNAT INFÖR FIRST NORTH-DEBUT 18/6

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Erbjudandet av aktier i Physitrack, ett B2B SaaS-bolag och virtuell vårdgivare inom distansbaserad vård, blev kraftigt övertecknat.

Intresset var stort bland svenska och internationella investerare såväl som allmänheten i Sverige och Finland, uppger bolaget i ett pressmeddelande inför fredagens handelsstart med aktien på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Priset per aktie i erbjudandet fastställdes till 40 kronor, vilket motsvarar ett totalt marknadsvärde om cirka 624 miljoner kronor.

För att täcka eventuell övertilldelning i samband med erbjudandet har bolaget åtagit sig att emittera högst 656.250 ytterligare aktier, vilket motsvarar upp till 15 procent av det totala antalet aktier i erbjudandet.

Om övertilldelningsoptionen utnyttjas till fullo utgör erbjudandet totalt 5.031.250 aktier, vilket motsvarar cirka 31 procent av det totala antalet aktier i bolaget och sammanlagd emissionslikvid om cirka 201 miljoner kronor, skriver Physitrack.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?