1515
TRADING DIREKT: DAGS ATT SÄLJA BÖRSENS PANDEMIVINNARE?

https://youtu.be/uesk-bYwTWUimage

STOCKHOLM (Direkt Studios) Har det blivit dags att göra som en närmast samstämmig analytikerkår säger och sälja börsens pandemivinnare och i stället köpa stabila konjunkturvinnare, så kallade värdeaktier, under 2021?

Det frågade sig programledare Joakim Rönning i fredagens Trading Direkt, med en genomgång av analytikernas fyra främsta skäl bakom att rotera från tillväxt till industribolag med starka kassaflöden.

Tekniske analytikern Tobbe Rosén dök upp i sändningen och genomförde tittade närmare på frågan med ledtrådar om Stockholmsbörsens teknikindex och industriindex. Dessutom fanns en rad verkstadsaktier uppblandat med tittarönskemål med i analysavsnittet.

Till sist dök också Nyhetsbyrån Direkts makrochef Mikael Sandbladh upp i studion och svarade på frågor om det är förväntningar på den tillträdande presidenten Joe Bidens stora stödåtgärder som prisas in i den ränteuppgång vi sett i amerikanska tioåringen under den senaste veckan.


Länk till avsnittet: https://youtu.be/uesk-bYwTWU


Aktier som nämns i sändningen: Sandvik, SKF, ABB, Getinge, Essity, Evolution, Amazon, Facebook.


Teknisk analys i fredagens avsnitt: OMX Stockholm Industrials PI, OMX Stockholm Technology PI, OMXS30, S&P500, DAX, USD/SEK, EUR/SEK, GBP/SEK, Koppar, Silver, Guld, Olja, Volvo, SKF, Sandvik, Atlas Copco, Haldex, Lifco, Addtech, C Security, Terranet, Heliospectra, Resurs, G5, Stillfront, Swedish Stirling.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?