1515
Annons
NOBIA: MEDIAMARKT-AVTAL GÄLLER ETT VARUHUS, PLANER PÅ FLER

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Nobias avtal om att bli köksleverantör till Mediamarkt i Sverige gäller inledningsvis ett varuhus i Göteborg. Med tiden kommer det dock bli fler.

Det säger Mediamarkts Sverigechef Magnus Håkansson till Nyhetsbyrån Direkt.

Det var på onsdagen som det meddelades att Nobia blir hemelektronikkedjans köksleverantör i Sverige. Avtalet innebär att Nobia kommer att leverera kompletta kökslösningar.

Mediamarkt har 28 varuhus i Sverige. Magnus Håkansson säger att utrullningen kommer ske till "många" varuhus, men inte alla. Om det går enligt förväntan blir det ytterligare tre till fem varuhus nästa år, utöver det första i Göteborg.

I samband med att avtalet offentliggjordes på onsdagen uppgav Nobia att de första köken "kommer bli tillgängliga i utvalda Mediamarkt-varuhus under första kvartalet 2022".

Finns det planer på att detta ska tas utomlands?

"Det finns ett intresse för det här konceptet i flera länder men vi ansvarar ju bara för Sverige och vi har definierat det här projektet för den svenska marknaden i samarbete med Nobia", svarar Magnus Håkansson.

Nobia-aktien steg över 3 procent på onsdagen i spåren av Mediamarkt-nyheten. Strax efter lunchtid på torsdagen hade den fallit tillbaka med 3,1 procent på en sur börs.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?