1515
BUBLAR: YTTERLIGARE FÖRSENING AV HELLO KITTY AR

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Bublar, verksamma inom AR- och VR-spel, skjuter ännu en gång på lanseringen av Hello Kitty AR: Kawaii World.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Bublar och licenspartnern Sanrio sköt tidigare upp lanseringen av spelet till 2021, detta på grund av covid-19 och arbetet med att anpassa speldesignen för att möjliggöra spel hemifrån.

Samtidigt förlänger Bublar licensavtalet med Sanrio till och med 2024. I samband med förlängningen ser bolaget över möjligheten att även utveckla så kallade casual-spel för att snabbare nå marknaden med kommersiella spel.

Bublar avser dessutom att ingå partnerskap med "en välmeriterad extern spelstudio" för den fortsatta produktionen av sin licensportfölj. Partnerskapet innebär att produktionskapaciteten utökas för de globala licensavtalen för spel och applikationer som bolaget etablerat med bland annat sydkoreanska Zepeto, amerikanska MGA Entertainment och japanska Sanrio.

Produktionerna kommer fortsatt att ledas av Bublar som också ansvarar för marknads- och lanseringsplanerna.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?