1515
GREEN LANDSCAPING: AVTAL FÖR STADSDELEN HÄSSELBY-VÄLLINGBY

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Park- och trädgårdsskötselbolaget Green Landscaping har genom anbud tilldelats ett avtal gällande parkskötsel, renhållning och vinterväghållning för stadsdelen Hässelby-Vällingby i Stockholm.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Leveransen startar den 1 oktober 2020. Avtalet löper inklusive möjliga optionsår till år 2027.

Green Landscaping har sedan tidigare avtal med flera av Stockholms stadsdelar, kommuncentrala parker och kommunala bolag.

"Avtalet innebär att vi växer kraftigt i de norra delarna av Stockholm. Vi ser tydliga synergier med våra nuvarande uppdrag och det ger oss än bättre förutsättningar att leverera hög kvalitet och service till våra kunder. Vi kommer att kunna minska andelen transporter mellan uppdragen vilket ger oss både en ökad effektivitet och en positiv påverkan på miljön i form av mindre utsläpp", säger resultatenhetschef Fredrik Sandin.

Det nya avtalet innebär att Green Landscaping behöver rekrytera ett tiotal nya medarbetare, däribland två till tre arbetsledare.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?