1515
Annons
FOOTWAY: JUSTERAR VILLKOR I FÖRETRÄDESEMISSION

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Mot bakgrund av den marknadsuppdatering som Footway lämnade tidigare i mars justerar e-handelsbolaget villkoren i sin företrädesemission.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Enligt de nya villkoren är nyemissionen på högst 14,9 miljoner B-aktier och vid full teckning tillförs Footway 149 miljoner kronor (enligt tidigare villkor 151 miljoner kronor).

För en befintlig aktie i Footway erhålls en teckningsrätt, och sex teckningsrätter (tidigare åtta) berättigar till teckning av en nyemitterad B-aktie. Teckningskursen är 10 kronor per aktie (tidigare 13:50 kronor).

Teckningsperioden flyttas till 7-22 april.

Footway skjuter också fram publiceringen av sin kommande delårsrapport till den 31 maj.

Footway meddelade den 11 mars att bolaget under inledningen av 2022 upplevt fortsatta störningar i leverantörsledet och minskad efterfrågan på bolagets produkter. Bolaget uppskattade att kvartalets försäljning kommer att minska med 100 miljoner kronor jämfört med motsvarande kvartal 2021 och att rörelseresultatet (ebita) minskat med cirka 25 miljoner kronor.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?