ACTIC: SPÅR OMSÄTTNING MINSKAR 35% 2 KV, KOSTNADER OCKSÅ NER

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Friskvårdskedjan Actic bedömer spår ett omsättningstapp om cirka 35 procent i det andra kvartalet i förhållande till motsvarande period i fjol.

Det framgår av Anders Carlsbarks vd-ord i rapporten för det första kvartalet.

Actic bedömer samtidigt att bolagets vidtagna åtgärder för att möta krisen kommer göra att kostnadsnivån kommer att ligga 30-35 procent lägre i det andra kvartalet än motsvarande period 2019.

"Framåt gör vi bedömningen att våra anläggningar i Sverige kommer att vara fortsätta öppna, att våra anläggningar i Tyskland öppnar löpande under maj månad men att Norge kommer att vara stängt till mitten av juni", skriver han i rapporten.

Framåtblickande skriver han även att bolaget ser en "ökad efterfrågan på utomhusträning och digital inspiration som komplement till gymmet". Bolaget kommer därför accelerera sin utvecklingen av erbjudandet inom utomhusträning samt öka de digitala satsningarna.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?