OSCAR PROPERTIES: ÖRESUND INVESTERAR 38 MLN I RIKTAD EMISSION

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Investmentbolaget Öresund investerar 38 miljoner kronor i Oscar Properties via en riktad emission. Öresund tecknar sig även i den aviserade företrädesemissionen och kommer att bli storägare i bostads- och fastighetsbolaget.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Den riktade emissionen omfattar cirka 195 miljoner stamaktier till en teckningskurs om 0:1941 kronor som var snittkursen under perioden 12-16 mars.

Öresund kommer teckna sin pro rata-andel av den företrädesemission som bolaget tidigare aviserat och även garantera en betydande del av denna.

"Oscar Properties anser att det på längre sikt är en styrka för bolaget att få in ytterligare en stark ägare med kapacitet att stötta bolagets fortsatta tillväxtresa, både finansiellt och med sin kunskap och erfarenhet", skriver Oscar Properties.

Bolaget presenterar även villkoren för emissionen, där två gamla aktier ger rätten att teckna en ny till en kurs om 0:14 kronor per aktie.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?