1515
Annons
HEALTHCARE DIREKT: CAMURUS OM BUVIDAL-TILLVÄXT OCH FOU-SATSNING

https://www.youtube.com/watch?v=VNWHIK-ovFEimage

Här finns en <i>länk</i> till det senaste avsnittet av Trading Direkt Healthcare.

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Trading Direkt Healthcare gästas av Camurus affärsutvecklingschef Fredrik Joabsson som ger sin syn på bolagets rapport för det första kvartalet 2021. Vi tar en närmare titt på tillväxten under kvartalet samt går in på Camurus forskning i sen fas.

I nyhetssvepet tar vi upp Immunicums kursrusning på måndagen och Acarix rapport för det första kvartalet med en oförändrad total försäljning i Tyskland.

Djurhälsobolaget Swedencares rapport fick ett svalt mottagande på marknaden trots en nivå på omsättning och vinst som enligt bolaget var den "högsta någonsin". Under fredagen presenterade Raysearch, en underleverantör inom strålterapisystemmarknaden, en omvänd vinstvarning. Beskedet gav bränsle till aktien med en uppgång på 32 procent.

Trading Direkt Healthcare sänds varje måndag klockan 12.00 med fokus på de senaste händelserna inom life science.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?