Annons
MILLICOM: POSITIONERAT FÖR HÄLSOSAM TILLVÄXT OCH MARGINAL

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Millicom har under det tredje kvartalet vidtagit åtgärder för att motverka effekterna av stigande inflation, inklusive flertalet prishöjningar.

Det positionerar bolaget för att bibehålla en hälsosam tillväxt i tjänsteintäkterna och marginal framöver, uppger Millicoms vd Mauricio Ramos i delårsrapporten.

"Tredje kvartalet var ytterligare ett solitt kvartal för Millicom, och återigen levererade vi positiv organisk tillväxt i tjänsteintäkterna över större delen av våra marknader och i alla tre affärssegmenten, även om vi mötte en mer utmanande makroekonomisk utveckling", skriver han.

I linje med planerna accelererade den organiska tillväxten i det fria kassaflödet under tredje kvartalet samtidigt som bolaget investerade i verksamheten för att underhålla hälsosamma tillväxttal på medellång till lång sikt, skriver vd:n.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera