1515
Annons
SOZAP: OMSÄTTNINGEN SJÖNK 6% I JÄMFÖRBAR VALUTA 1 KV

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Mobilspelsbolaget Sozap redovisar en nettoomsättning på 4,6 miljoner kronor för det första kvartalet 2022 (4,4), motsvarande en ökning med 5 procent. I jämförbar valuta var den en nedgång på 6 procent.

Det framgår av delårsrapporten.

"Marknaden för mobila spel hade ett tufft första kvartal. Marknadsförsämringen för köp av installationer fortsätter, beroende på att IDFA-förändringarna stört hela ekosystemet för appmarknadsföring med betydande konsekvenser för vårt sätt att spåra, mäta och rikta in annonskampanjer", skriver vd Rade Prokopovic.

Snittintäkt per spelare (ARPDAU) uppgick till 0:071 dollar (0:075), en minskning med 6 procent mot föregående år. Månatliga unika aktiva spelare (MAU) under perioden låg på 1,1 miljoner (1,1).

Rörelseresultatet i kvartalet var -7,2 miljoner kronor (-0,1). Resultatet belastades med en engångspost om cirka 4 miljoner kronor vilket härleds till nedskrivningen av spelet Spells & Loot.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera