1515
ONCOPEPTIDES: PRESENTERAR OCEAN-DATA I WIEN 11 SEPTEMBER

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Oncopeptides har fått godkännande att presentera data från fas 3-studien Ocean på den vetenskapliga kongressen IMW i Wien den 11 september.

Det framgår av ett pressmeddelande.

I fas 3-studien Ocean nådde melflufen det primära målet och visade enligt den oberoende granskningskommittén IRC superioritet när det gällde progressionsfri överlevnad (PFS) jämfört med pomalidomid i patienter med relapserande refraktärt multipelt myelom (RRMM). Hasardkvoten var 0.79 och p-värdet 0.03. Totalöverlevnad (OS) var ett sekundärt mål och här låg hasardkvoten 1.10 till fördel för pomalidomid i en population som randomiserats till studien. En analys av faktorer som påverkar totalöverlevnaden pågår.

På IMW kommer Oncopeptides också att presentera data från fas-2 studien Port, en studie som jämför säkerhet, tolerabilitet och effekt av perifer administrering med central administrering av melflufen i kombination med dexametason i patienter med RRMM.

"Studien visar en liknande exponering för melfalan efter perifer eller central administrering och den visar också att skillnaderna i administreringssätt inte har några kliniska konsekvenser", heter det.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?