1515
Annons
PM NYHETER I KORTHET TISDAG 3 MAJ

INFRASTRUKTUR. Underhållet av svensk infrastruktur har allvarliga brister. Sverige måste satsa minst 4.000 miljarder för att rädda den. (DI)


KINA-STATISTIK. Kina anklagas för att blåsa upp den ekonomiska statistiken för att nå landets tillväxtmål. Därför används alternativ statistik för att ge en mer rättvisande bild. (DI)


FLER PÅ TUR. Budet på Leo Vegas kommer inte som en blixt från klar himmel. Då aktierna i sektorn är rejält nedtryckta kan flera andra av Stockholmsbörsens spelbolag stå på tur i budkön, till exempel Kambi och Kindred. (DI)


INGA LÄCKOR. Trots att kontakten med MGM inleddes i december, med ett indikativt bud i februari, har Leo Vegas inte fått några indikationer på läckage. (DI)


BINGO FÖR BLANKARE. SBB-blankaren Viceroy Research har fått in en ny fullträff. Det tyska fastighetsbolaget Adler Group faller handlöst på börsen efter att KPMG inte har kunnat lämna en ren revisionsberättelse i årsredovisningen för 2021. (DI)Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera