1515
NYHETER I KORTHET FREDAG 2 OKTOBER

LÖFVEN. En regeringskris hotar nu statsminister Stefan Löfven när inte arbetsmarknadsparterna själva kunde komma överens om en förändrad arbetsrätt. (DN)


(M)ISSTROENDE. Vänstern har inte Moderaterna med på tåget för en misstroendeförklaring av regeringen. (SvD)


LÖNEFÖRHANDLNING. Det är ett knepigt läge när löne- och kollektivavtalsförhandlingarna nu drar i gång samtidigt som förhandlingarna om las havererat, bedömer Medlingsinstitutet. (SvD Näringsliv)


PRIORITERINGAR. Investorbolagen har tvingats jobba hårt med kostnaderna, och enligt Investors vd Johan Forsell har prioritering vilka kostnader som kan kapas och vilka som ska lämnas orörda varit att viktigt budskap från maktbolaget till portföljbolagen. (DI)


BUDSPEKULATIONER. Better Collectives vd är fortsatt förtegen om budspekulationerna på Catena Media, som gått starkt under veckan sedan DI rapporterade att Better Collective uppvaktat sektorkollegans styrelse. (DI)


LÅNG LÖNSAMHETSVANDRING. Uppdelningen av Qliro är slutförd, men DI:s analytiker menar att vägen till lönsamhet för de tre bolagen är lång. (DI)Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?