1515
Annons
PRECISE: AVSER REKRYTERA VD SOM FORTSÄTTER LAGD STRATEGI - ORDF

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Precise Biometrics kommer att fortsätta att arbeta enligt sin lagda strategi, även fast bolaget nu behöver rekrytera en ny vd.

Det säger Precise Biometrics styrelseordförande Torgny Hellström till Nyhetsbyrån Direkt efter beskedet att nuvarande vd Stefan Persson kommer att lämna för ett annat uppdrag utanför bolaget.

"Vi fortsätter exekvera på vår strategi och vi ska naturligtvis rekrytera in en vd som kan fortsätta på den strategin", säger Torgny Hellström.

Stefan Persson, som i dagsläget inte vill uppge vilket nytt uppdrag han ska ta, stannar kvar i Precise Biometrics under den sex månader långa uppsägningstiden.

Enligt Torgny Hellström är det för tidigt att uppge om det redan nu finns några kandidater för att efterträda Stefan Persson.

"Som styrelse har man alltid tankar kring en successionsplan, men jag vill inte spekulera i det eftersom vi precis har börjat arbeta med det i skarpt läge", säger han.

Precise Biometrics-aktien hade vid 12-tiden på tisdagen gått ned 3,9 procent.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?