OSCAR PROPERTIES: INGEN DIALOG MED SOLNA STAD NYTT PROJEKT - FV

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Enligt Solna stad förs inga diskussioner med Oscar Properties om det nya bostadsprojekt som Fastighetsvärlden rapporterade om i förra veckan. Den enda kontakt som finns rör obetalda arrendefakturor, säger stadens presschef till tidningen.

Förra veckan rapporterade Fastighetsvärlden att ett spektakulärt bostadsprojekt i Solna kanske kunde vara Oscar Properties nästa stora projekt.

"Det är fortfarande lite för tidigt för att prata om projektet. Det är i ett tidigt skede och vi för diskussioner med Solna stad", sade bolagets vd Oscar Engelbert till Fastighetsvärlden då.

Men i en kommentar till tidningen säger nu Solna stads presschef att några sådana diskussioner inte förs.

"Den kontakt vi har haft i frågan gäller i stället uteblivna arrendefakturor, som hann gå till kronofogden innan bolaget till sist betalade fakturorna den 20 augusti", säger presschefen.

De uteblivna arrendefakturorna rör fastigheten Strået 1, och 20.000 kronor per kvartal i arrende, fakturor som Oscar Properties slutade betala i början av året. Den 20 augusti betalades fakturorna efter tre inkassokrav och tre ansökningar om betalningsföreläggande.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?