1515
SERNEKE: RÖRELSERESULTAT 25 MLN KR 3 KV (-79)

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Byggbolaget Sernekes nettoresultat blev 37 miljoner kronor i det tredje kvartalet 2021 (-66).

Nettoomsättningen uppgick till 1.968 miljoner kronor (1.498).

"Tillväxten för bolaget är fortsatt god med en ökning både i kvartalet och ackumulerat för året. Produktionen i Karlastaden, både på Karlatornet och i andra delar av stadsdelen, bidrar men vi ser tillväxt även i andra delar av verksamheten", skriver vd Michael Berglin i rapporten.

Rörelseresultatet blev 25 miljoner kronor (-79).

Orderingången uppgick till 1.195 miljoner kronor (961). "Orderingången som, i ett normalt svagt kvartal, ökat med 25 procent mot jämförbart kvartal drivs underliggande av en fortsatt stark efterfrågan i marknaden", skriver vd:n.

Beträffande framtiden är budskapet att bolaget verkar i en föränderlig omvärld med eskalerande klimatutmaningar, pandemi, cementkris och ökade materialpriser ställer krav på att anpassa och utveckla verksamheten.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?