1515
STAR VAULT: BEDÖMER MORTAL ONLINE 2 KAN LANSERAS UNDER 3 KV

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Gamingbolaget Star Vaults kommande onlinespel Mortal Online 2 bedöms kunna lanseras under det tredje kvartalet 2021.

Det förtydligar Star Vaults vd Henrik Nyström i ett mejl till Nyhetsbyrån Direkt.

I sin rapport för det första kvartalet, som Star Vault släppte på måndagen denna vecka, uppgav bolaget att en lansering bedömdes ske "under nästa kvartal".

"Nu fokuserar vi på att polera spelupplevelsen och få in det sista vi behöver för att kunna ta steget mot persistent release, vilket bedöms ske under nästa kvartal", hette det i rapporten.

"Ser att vi kunde förtydligat det, jag syftar på Q3 vilket blir nästa kvartal då vi är i Q2 nu", skriver Henrik Nyström.

Mortal Online 2 är ett spel inom den så kallade MMORPG-genren (Massively Multiplayer Online Role Playing Game).

Star Vault hade för avsikt att släppa spelet under det fjärde kvartalet 2020 men har sedan dess skjutit på lanseringen några gånger, bland annat för att stresstesta spelet för att säkerställa att servrarna kan hantera den stora mängd spelare som Mortal Online 2 "mycket väl kan stå inför", enligt vad bolaget tidigare uppgett.Source: Direkt-SE
Tillbaka

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?